pieval centrum voor innerlijke groei en bewustzijn
Over

Master Pierre Vermeulen

Pierre is al heel lang bezig met esoterische- en spirituele zaken. Hij ziet onder andere aura's en gaf al lange tijd healings in de vorm van massage met magnetisme. Ook heeft hij contact met eigen gidsen en die van anderen. Als hij het zelf niet weet hoe hij het beste een medemens kan helpen of begeleiden zal de channel hem de juiste informatie geven. Doordat geen van deze zaken kan geschieden zonder innerlijke rust en zelfkennis is hij ook al jaren bezig met mediteren en het leven naar de principes van het boeddhisme.


Hij is bereid om alles wat hem aangedragen of aangereikt wordt, te proberen en uit te testen, om de dingen die werken te behouden en dat wat het niet doet zo snel mogelijk achter zich laten. Leven doet hij in het heden en het nu, wat betekent dat hij geen belastende dingen uit het verleden met zich mee wil dragen.


In toeval gelooft Pierre niet. Alles wat zijn pad kruist heeft een bedoeling en daardoor besteedt hij aan alle dingen aandacht. Of dit nu mensen zijn, of kinderen, dieren of situaties, het maakt niet uit.


Zijn doelstelling: Zoveel mogelijk mensen die hulp nodig hebben een hulp bieden, echter met in het achterhoofd dat de mensen daarna zichzelf moeten kunnen helpen. Voor hen die zelf het pad van verlichting volgen een goede Meester zijn.
Lange tijd was Pieval gevestigd in De Lier, waar 20 jaar meditatie trainingen zijn gegeven.


Sinds 1 december 2022 is Pieval gevestigd in Nieuw Schoonebeek en na verbouwing van de ruimte, zullen daar weekenden plaats gaan vinden.